Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Cyklická žena

Cyklická žena
23 %

458  Kč 593 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Revoluční kniha Mirandy Gray – je to pravé pro vás, pokud: máte pocit, že menstruace vás obtěžuje – a v zaměstnání zvláště; trpíte premenstruačním syndromem a chcete se ho zbavit; chcete objevit dary a výhody těch fází cyklu, které nemáte rády; hledáte cestu, jak se zbavit výkyvů nálad a energie; chcete být efektivní a spokojené po celý měsíc; chcete vědět, jak úspěšně komunikovat o tomto tabu tématu s muži! Během menstruačního cyklu se ženám cyklicky proměňují jejich energie, vlastnosti, schopnosti, nálady, emoce, chutě, způsob uvažování, sexuální touha nebo fyzická síla – a je to normální! Každá ze čtyř fází cyklu představuje optimální dobu pro určité schopnosti: Dynamická fáze nám dává jasné a racionální myšlení a fyzickou sílu. Expresivní fáze přináší schopnost empatie a porozumění druhým a dovednost přesvědčivé komunikace. Kreativní fáze, čili fáze předmenstruační, je darem tryskající kreativity a intuitivních nápadů. Fáze reflektivní, tedy doba menstruace, nám poskytuje možnost vidět ve svém životě nové cesty a rozhodnout se pro radikální změny. Kniha Mirandy Gray Cyklická žena poskytuje praktické návody na každý jednotlivý den vašeho cyklu: Jaké jsou v tento den moje aktuální zesílené schopnosti? Co mi určitě půjde? Čemu se mám raději vyhnout? Kdy a jak nejlépe komunikovat s druhými? Jak můžu efektivněji dosahovat svých cílů? Jak můžu zvýšit svůj pocit vnitřní pohody?
Nakladatel: OSULE
ISBN: 9788090526228
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 263
Zařazení: populárně-naučné publikace sebepoznání interpersonální vztahy ženy menstruační cyklus rozvoj kariéry sebeřízení řízení pracovního výkonu lunární cykly
Mohlo by se vám také líbit..