Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Koloidní stříbro proti virům, bakteriím a plísním - Posilování imunity jednoduše

Koloidní stříbro proti virům, bakteriím a plísním - Posilování imunity jednoduše
18 %

327  Kč 398 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Koloidní stříbro – účinný a jemný všelék. Koloidní stříbro působí jako širokospektré antibiotikum spolehlivě proti virům, bakteriím a houbám; působí také protizánětlivě, urychluje hojení ran a stabilizuje imunitní systém. Tyto účinky jsou už i vědecky uznávány a potvrzují se v každodenní praxi.

\n

Kniha se velmi obsáhle zabývá tímto aktuálním tématem. Obsahuje:\n- Všechna relevantní onemocnění a jejich terapii koloidním stříbrem\n- Léčení nemocných zvířat koloidním stříbrem a jeho uplatnění u rostlin\n- Vědecké základy a aktuální stav výzkumů\n- Informace o výrobě koloidního stříbra, jeho skladování a trvanlivosti, jakož i zdroje.\n- Využití koloidního stříbra v historii medicíny, alchymii, homeopatii, antroposofii a litoterapii.

\n

Obsáhlá a praktická příručka na téma koloidního stříbra, pro soukromé uživatele i profesionály – jednoduchá, jasná, pro každého. Přepracované a rozšířené vydání s řadou nových, aktuálních informací.\n„Během 3 až 4 minut zničí jakýkoli druh houby, viru, bakterie, streptokoků, stafylokoků a dalších patogenů. Není známa jediná bakterie, kterou by koloidní stříbro nedokázalo během 6 minut eliminovat (…). Ani vysoké koncentrace nemají žádné vedlejší účinky.“\nHealth Consciousness, sv. 15,4

\n
Autor:
Nakladatel: Fontána
ISBN: 978-80-7651-081-4
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Mohlo by se vám také líbit..