Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Ortodoncie

Ortodoncie
6 %

1417  Kč 1 500 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Autorský kolektiv odborníků a pedagogů několika lékařských fakult České i Slovenské republiky připravil novou základní učebnici ortodoncie, specializovaného lékařského oboru, který se zabývá diagnostikou, terapií a prevencí odchylných poloh zubů, vztahů zubních oblouků a čelistí. Učebnice také popisuje vývoj a růst čelistí, kostí lebky, vývoj okluze, anomálie v tomto vývoji a způsob jejich léčby.\nModerní učební text s bohatou barevnou obrazovou dokumentací nabízí přehlednou a stručnou formou základní informace o hlavních aspektech tohoto oboru zubního lékařství –\no diagnóze, prevenci a terapii všech forem anomálií chrupu. \nAutoři čerpali při přípravě textu jak z vlastních zkušeností, tak ze soudobé světové odborné literatury. Kniha obsahuje základy oboru, které jsou prověřeny mnohaletou klinickou praxí,\ni poznatky nové, s vymezenou indikací a popisem pracovního postupu. Kromě studentů zubního lékařství je monografie doporučena postgraduálním studentům i specialistům v oboru ortodoncie a praktickým zubním lékařům.

\n

OBSAH:\n1. Úvod 2. Pravidelný chrup 3. Klasifikace ortodontických anomálií 4. Růst a vývoj 5. Vyšetření a dokumentace u ortodontického pacienta 6. Význam a cíle ortodontické léčby 7. Vhodný věk pro ortodontickou léčbu 8. Etiologie ortodontických anomálií, možnosti prevence 9. Obecná charakteristika ortodontické terapie 10. Plán léčby 11. Fixní aparáty 12. Snímací ortodontické aparáty 13. Symptomatologie a léčba některých typických anomálií 14. Ortodontická léčba dospělých 15. Rozštěpy 16. Ortodonticko-chirurgická spolupráce při řešení velkých čelistních anomálií Rejstřík

Autor:
Nakladatel: Galén, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7492-490-3
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná bez přebalu
Počet stran: 246
Mohlo by se vám také líbit..