Ako nakupovať a spracovávať mäso (slovensky)
186 Kč 234 Kč
Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!
| Nakladatel: | BURDA Praha spol. s r.o. |
| ISBN: | 978-80-87575-40-6 |
| Rok vydání: | 2015 |
| Jazyk : | Slovenština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
| Počet stran: | 180 |
| Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • masitá jídla • kuchařství • maso |
-
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda
S. Noel-Hoeksema; L. B. Frederickson; W. A. Wagenaar
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Dějiny českého a československého prá...
Karel Malý
-
Conditio humana
Plessner, Helmuth
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Hospodářská politika
Igor Kotlán; Christiana Kliková
-
Erving Goffman
Raab, Jürgen
-
Základy společenských věd III.díl
Jaroslava Pešková
-
Přijímací zkoušky z práva na vysoké š...
Radovan Ryska
-
Psychológia
Marcela Verešová a kol.
-
Rychlé obědy
-
Rychlé večeře
-
Americká krása
-
Podzim
