Ako nakupovať a spracovávať mäso (slovensky)
186 Kč 234 Kč
Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!
Nakladatel: | BURDA Praha spol. s r.o. |
ISBN: | 978-80-87575-40-6 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 180 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • masitá jídla • kuchařství • maso |
-
Egypťan Sinuhe
Mika Waltari
-
Vojenská příručka přežití
Chris McNab
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Porodní sestra z Osvětimi
Magda Knedler
-
Tanky a bojová vozidla 2.světové války
Leland S. Ness
-
Bojový manuál - Příručka profesionáln...
-
Nezapomeň na zlé časy
Günter K. Koschorrek
-
Řeka bohů - Faraon
Wilbur Smith; Tom Harper
-
Útěk z Osvětimi - Šokující skutečný p...
Pogožev Andrej
-
Škorpion
Jiří Fencl
-
Manuál obranné střelby II - Defenzivn...
Pavel Černý
-
Vojenský a policejní odstřelovač
Mike R. Lau
-
Rychlé obědy
-
Rychlé večeře
-
Americká krása
-
Podzim