Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Robot Artur, mluví v češtině, 35cm

Robot Artur, mluví v češtině, 35cm

1329  Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih

Další člen vesmírné posádky Zigybotů je interaktivní robot Artur. Artur se naučil mluvit česky a se zápalem a velmi poutavě ti bude vyprávět příběh, jak spolu s kamarády Zigym a Viktorem zatopili lordu Smogovi. \nJestli ti to nic neříká, mrkni na YouTube. Tyto příběhy byly zfilmovány a najdeš je tam pod názvem Operace Smog jako několikadílný seriál. Robot Artur je jednou z hvězd tohoto seriálu. Zažij společně s Arturem dobrodružství při ochraně Země před lordem Smogem.
\nRobot Artur má 28 různých funkcí. Ústřední funkcí jsou sady anglických slovíček s českým překladem a vyprávění seriálu Zigybot v češtině. \nKlíčové schopnosti a funkce: Vypráví česky naučná i dobrodružná témata, pohybuje rukama a nohama, funkční kanón na plastové střelky, učí anglická slovíčka na cesty po hvězdách, pohyb do všech směrů, programování pohybů, svítící pohyblivé oči, světelné efekty, ovládání hlasitosti, taneční sekvence, bojové sekvence, zpívá česky UFOklórní písně, USB nabíjení vestavěné baterie. \nRobota je možné ovládat IR dálkovým ovladačem.\nHračka je vhodná pro holky i kluky.\nNapájení:\nRobot - nabíjecí baterie, nabíjení přes USB (baterie je součástí robota).\nOvládač: 2x 1,5V \"AAA\" (baterie nejsou součástí)\nBalení obsahuje: robota, ovladač, USB nabíjecí kabel, 5x střelu do kanónu, návod\nVýška Artura: 35 cm \nRozměr boxu:
\n43 x 32 x 15 cm\nVhodné pro děti od 5 let

Nakladatel: Zigybot
ISBN: 8590756018852
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..