Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Robot hasič Oliver

Robot hasič Oliver

992  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Skvělá hračka pro děti je interaktivní robot Oliver - KAPITÁN VESMÍRNÝCH POŽÁRNÍCH SBORŮ. Ochránce a pomocník s působností v celém známém a nekonečném vesmíru. \nSvítícím pohyblivým očím Olivera neuteče žádný požár, ať hoří na Zemi nebo třeba družice na oběžné dráze. Oliver dohlíží na všechny termonukleární reakce na Slunci i na jiných, vzdálených hvězdách. Zažij spolu s Oliverem nikdy nekončící dobrodružství při ochraně Země a celého vesmíru.
\nRobot, kpt. Oliver se pohybuje do všech směrů, na ramenou má vodní kanón stříkající vodu a hovoří robotickou řečí. Když ho zrovna nikdo nepotřebuje a má volno, může si i zatančit. \nRobota můžeš ovládat IR dálkovým ovladačem (součást balení) nebo sérií \"sofistikovaných\" pohybů své vlastní ruky. Hračka je vhodná pro kluky i pro holky.\nKlíčové dovednosti: pohyb do všech směrů, funkční vodní kanón, simulace řeči, ovládání pohybem ruky, zvukové efekty, programování pohybů, svítící pohyblivé oči, světelné efekty, taneční sekvence, ovládání hlasitosti,\ninfračervené ovládání, demo sekvence, USB nabíjení vestavěné baterie.\nSoučástí balení je: Robot s vodním kanónem na ramenou, nabíjecí kabel USB, ovládání, návod\nVěk: 5+\nMateriál: plast\nVýška: 32 cm\nBaterie: Oliver - zabudovaná nabíjecí baterie (nabíjení přes USB)\nBaterie: ovladač - 2 x 1,5 V AAA (baterie nejsou součástí balení\nRozměr balení: 32 x 36 x 13,5 cm

Nakladatel: Zigybot
ISBN: 8590756017893
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..