Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mluv se mnou

Mluv se mnou
31 %

149  Kč 215 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Cílem knížky je nastínit a přiblížit překážky, se kterými se během svého kontaktu s nemocí setkávají pacienti, jejich blízcí, ale i lékaři a ošetřující personál. Prostřednictvím zkušeností všech zmiňovaných účastníků se autoři snaží zprostředkovat čtenáři pohled z všech stran "barikády" a usnadnit tak jejich další pohyb a orientaci v českém zdravotnictví. Kniha obsahuje praktické rady pro pacienty a jejich blízké, kteří aktuálně řeší vážné onemocnění, a dále se věnuje tématu komunikace ve zdravotnictví z pohledu všech zúčastněných subjektů. Kniha má pomoci jak nemocnému, tak ošetřujícímu personálu, který je také někdy bezradný, jak vážnou situaci pacientovi vysvětlit. Publikaci by si měly přečíst nejen výše uvedené skupiny, ale každý, protože každý je potenciální pacient, i když si to nepřipouští.
Autor:
Nakladatel: MAXDORF NAKLADATELSTVÍ
ISBN: 978-80-7345-257-5
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Vázaný
Počet stran: 152
Zařazení: příručky sociální komunikace rodinné vztahy pacienti sociální služby lékař a pacient sociální pomoc zdravotničtí pracovníci
Mohlo by se vám také líbit..