Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Diabetes mellitus a gastrointestinální trakt

Diabetes mellitus a gastrointestinální trakt
36 %

139  Kč 215 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih

Častými komplikacemi u diabetiků jsou zažívací obtíže, které v různém rozsahu a stupni postihují více než polovinu diabetiků. Publikace, která je 16. svazkem úspěšné edice Současná diabetologie, se věnuje všem orgánům a tkáním patřícím do gastroenterologického systému, které jsou přítomností DM2 více či méně ovlivněny. Současná doba je charakteristická obrovským množstvím informací, které jsou však využity jen velmi selektivně, pokud vůbec využity jsou. Proto vznikla tato publikace, která se snaží obnovit dialog mezi specializovanými obory, v tomto případě mezi diabetologií a gastroenterologií. Hlavním cílem takového dialogu je zvýšení efektivity léčby a životního komfortu pacienta. Z tohoto pohledu je u nás tato interdisciplinární publikace světlou výjimkou.

Autor:
Nakladatel: MAXDORF NAKLADATELSTVÍ
ISBN: 978-80-7345-433-3
Rok vydání: 2015
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Paperback
Počet stran: 108
Zařazení: monografie diabetes mellitus terapie nemoci trávicího ústrojí diagnostika (lékařství) komplikace (lékařství) diabetici
Mohlo by se vám také líbit..