Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Techniky čakrové terapie

Techniky čakrové terapie

208  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Pomocí duchovní léčby můžete velmi účinně obnovovat své zdraví i vnitřní rovnováhu. Každý člověk má v sobě všechny potřebné schopnosti pro to, aby se stal léčitelem. Umění duchovní léčby vás naučí napojovat se na proud léčivé energie, které je stejně ve vašem nitru jako všude kolem vás, a současně získáte mnoho potřebných instrukcí, jak obratně a soucitně léčit sebe i druhé.

Prostřednictvím této knihy, jejímž autorem je zakladatel proslulého Parapsychologického semináře, se dozvíte, jak v sobě můžete vypěstovat potřebnou vnímavost a využívat neviditelný zdroj energie – životní sílu, která je podstatou naší existence, síly a zdraví. Auror vám rovněž prozradí svou techniku, jak pronikat do vědomí své nejhlubší podstaty a poznávat vztah mezi sebou samým a Pramenem nekonečné síly. Také se seznámíte se svou aurou a naučíte se rozeznávat a léčit poruchy na aurické úrovni ještě předtím, než se projeví ve fyzickém těle ve formě nemoci.

Vedle speciálních technik práce s léčebnou sílou – pránou – vám tato kniha poskytne jednoduchý návrh každodenního režimu a stravovacích návyků, které vám pomohou zachovat si vynikající zdraví po celý život.

Autor:
Nakladatel: Fontána
ISBN: 80-7336-157-4
Rok vydání: 2004
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 174
Zařazení: příručky čakry energetický systém člověka aura duchovní léčení bioterapie
Mohlo by se vám také líbit..