Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tradiční medicína Jižní Ameriky a její využití v psychoterapii

Tradiční medicína Jižní Ameriky a její využití v psychoterapii
13 %

231  Kč 266 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace seznamuje čtenáře s rostlinným halucinogenem ayahuaskou a s problematikou jeho využití v psychoterapii, zejména při léčbě drogových závislostí.Ayahuaska je liána, kterou užívají amazonské domorodé kmeny po tisíce let k léčbě fyzických i duševních nemocí.Je také neodmyslitelnou součástí tamní kultury a náboženství.Kniha představuje peruánskou terapeutickou komunitu Takiwasi, kde je ayahuasca integrována do systému léčby osob se závislostí na drogách, a ukazuje, jakým způsobem je možné ayahuasku využít v psychoterapii a k osobnostnímu rozvoji.Publikace vychází z poznatků, které získala během dvou dlouhodobých stáží v peruánské Amazonii. Kniha je určena pro odborníky z oboru psychologie, adiktologie, antropologie aj. i pro zájemce z řad širší veřejnosti.
Autor:
Nakladatel: Univerzita Palackého v Olomouci (UPOL)
ISBN: 978-80-244-3340-0
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 156
Zařazení: monografie léčivé rostliny alternativní medicína psychoterapie šamanismus Indiáni Jižní Ameriky tradiční medicína ayahuasca kazuistiky (lékařství) léčebny Tarapoto (Peru)
Mohlo by se vám také líbit..