Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Las lenguas originarias en la educación superior mexicana. La realidad sociolingüística de la Universidad Intercultural del Estado de México (UIEM).

Las lenguas originarias en la educación superior mexicana. La realidad sociolingüística de la Universidad Intercultural del Estado de México (UIEM).
7 %

294  Kč 316 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha je věnována sociolingvistickému aspektu mexického školství, konkrétně vzdělávacímu modelu zvanému 'interkulturní univerzita', který byl v Mexiku zaveden na začátku tohoto milénia, a který má poskytnout nový typ vzdělánií jak indiánskému, tak neindiánskému obyvatelstvu země. Obsahem knihy je analyzovat a dát do souvislosti lingvisticky orientované cíle interkulturní univerzity coby vzdělávacího modelu a praktické fungování jedné jeho konkrétní instituce, Universidad Intercultural del Estado de México (UIEM), jež je první z mexických vládních interkulturních univerzit. Záměrem je interpretovat sociolingvistickou realitu univerzity 'skutečné' v rámci univerzity 'teoretické' a předložit reflexi ohledně jejího fungování a možného dopadu na jazykovou realitu státu México.
Autor:
Nakladatel: Univerzita Palackého v Olomouci (UPOL)
ISBN: 978-80-244-3268-7
Rok vydání: 2013
Jazyk : Francouština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 244
Zařazení: monografie vzdělávací systémy multikulturalismus univerzity jazyk a vzdělávání indiánské jazyky
Mohlo by se vám také líbit..