Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

O zdraví

O zdraví
23 %

199  Kč 258 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Tato kniha se zaměřuje na možnosti, jak v případě zdravotních potíží nalézt úlevu tím, že změníme své mentální nastavení, ponoříme se do stavu meditace či relaxace a podobně. Dnes se už čím dál víc akceptuje, že náš tělesný stav je neoddělitelný od stavu psychického a že naše myšlení zásadně ovlivňuje naše zdraví. Zároveň Osho neoblomně tvrdí, že nejhlubší nitro, nejhlubší podstatu člověka nelze dosáhnout materiálními nebo chemickými prostředky.
Toto jsou témata, jež se zde probírají: Co je to vlastně zdraví? Být vyléčený znamená být úplný. Alternativní léčebné metody. Úloha léčitele. Léčivý dotek. Meditace a psychiatrie. Stres a vysoký tlak. Deprese. Strava a zdraví; diety a hubnutí; půst (je zajímavé, že Osho byl proti půstům). Bolest. Spánek. Stárnutí. Umírání a smrt - co je přirozená smrt, jak umřít důstojně. Osho se originálně vyjadřuje i k takovým praktikám moderní medicíny a vědy, jako je umělé oplodnění nebo transplantace orgánů. Léčiva moc smíchu a humoru.
Je to kniha plná vynikajících postřehů, rad a krásných myšlenek, které vám jistě dopomohou k celistvějšímu pohledu na sebe a své zdraví, ale i další věci v životě, a tudíž k většímu štěstí.

Autor:
Nakladatel: EUGENIKA spol. s r.o.
ISBN: 978-80-8100-512-1
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 216
Mohlo by se vám také líbit..