Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 20.05
PPL Pondělí 20.05
Osobní odběr Úterý 21.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bruder Nákladní auto MAN TGS domíchávač

Bruder Nákladní auto MAN TGS domíchávač
11 %

871  Kč 981 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Bruder Nákladní auto MAN TGS domíchávač  Domíchávač Bruder 3710 je vybaven spoustou funkčních prvků, jako je např. otáčecí buben, sklopná zrcátka nebo výklopná kabina řidiče. Pořiďte si tento náklaďák s domíchávačem a přispěchejte na stavbu, kde už určitě čekají na beton, který jim vezete. Rozšiřte svoji Bruder základnu o další zajímavé figurky či stroje a staňte se skutečnými staviteli.  Hlavní vlastnosti:

\n spousta funkčních prvkůotáčecí bubensklopná zrcátkavýklopná kabina řidiče\n Německá značka Bruder vyrábí realistické modely dopravních a stavebních prostředků nejvyšší kvality s tradicí rodinné firmy již 80 let. Hračky Bruder jsou navrhovány dle reálných strojů do nejmenších detailů s funkčními mechanickými vlastnostmi. Hračky Bruder a jejich příslušenství jsou mezi sebou kompatibilní a variabilní. Každý kluk je nadšený z modelů aut a strojů, ale značka Bruder dává něco víc - funkčnost, reálnost, detaily a kvalitu použitého materiálu. Značka Bruder rozčleňuje hračky do třech sérií - Bruder - RoundMax, Profi série a Mini série.
Nakladatel: Bruder
ISBN: 4001702037109
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..