Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bruder Pásový traktor JOHN DEERE 9620RX

Bruder Pásový traktor JOHN DEERE 9620RX

1744  Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Bruder - Pásový traktor JOHN DEERE 9620RX

\n

Snad každý kluk miluje traktory. Také máte takového doma? A co teprve traktor na pásech? To je něco.

\n

Jako všechny modely Bruder, má i pásový John Deere 9620RX spoustu zajímavých funkcí jako je otevírací kryt motoru, otevírací dveře kabiny, nastavitelný volat, kabinu přizpůsobenou figurkám Bruder BWORLD a samozřejmě pásová kola, která zvládnou i nějaký ten výmol.\nBruder 4055 pásový traktor John Deere 9620RX je vyrobený v měřítku 1:16, propracovaný do posledních detailů a je věrnou kopií svého skutečného vzoru.

\n

Dolňte svůj nový traktor Bruder 04055 John Deere o další příslušenství Bruder nebo o figurky BWORLD a zažijte tak ještě více zábavy.\nPodívejte se na další novinky Bruder a rozšiřte svou sbírku modelů Bruder o další traktory Bruder nebo další zajímavé modely Bruder.

\n

Měřítko: 1:16\nMateriál: ABS plast, polykarbonát\nZemě původu: Německo

\n

Německá značka Bruder vyrábí realistické modely dopravních a stavebních prostředků nejvyšší kvality s tradicí rodinné firmy již 80 let. Hračky Bruder jsou navrhovány dle reálných strojů do nejmenších detailů s funkčními mechanickými vlastnostmi. Hračky Bruder a jejich příslušenství  jsou mezi sebou kompatibilní a variabilní. Každý kluk je nadšený z modelů aut a strojů, ale značka Bruder dává něco víc - funkčnost, reálnost, detaily a kvalitu použitého materiálu. Značka Bruder rozčleňuje hračky do třech sérií - Bruder - RoundMax,  Profi série a Mini série.

Nakladatel: Bruder
ISBN: 4001702040550
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..