Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tři kočky na cestách

Tři kočky na cestách
23 %

252  Kč 329 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Druhá kniha známého psychiatra a spisovatele Jana Cimického určená malým čtenářům vypráví o putování tří kočičích kamarádů po českém venkově.

\n

Znáte tři mluvící kočky? Ovšemže ano! Vždyť jsou největší atrakcí v cirkuse a všichni, i pan Kareš, u kterého bydlí, jsou z nich nadšení. Blíží se Vánoce a cirkus bude mít volno. Všichni se rozjedou domů, aby mohli oslavit Štědrý den, ale na cestě je zastihne sněhová vánice. Cesty jsou zaváté a není vidět na krok. Celý cirkus tak\nuvízne vysoko v horách a nemůže pokračovat. Naštěstí se tam v pravou chvíli objeví horská chata! Mohou se tam na pár dní schovat. A tak se večer společně usadí u hořícího krbu, kde je příjemné teplo, a postupně si vyprávějí svoje zážitky a pohádky ze všech koutů světa. Vždyť toho s cirkusem tolik procestovali! A najednou tak\nza nimi ke krbu přicházejí staří známí, třeba Krakonoš nebo vodník Machulda.

\n

Přečtěte si jejich vyprávění!

Autor:
Nakladatel: Olympia
ISBN: 978-80-7376-617-7
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Počet stran: 176
Mohlo by se vám také líbit..