Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Hľadanie strateného mieru (slovensky)

Hľadanie strateného mieru
20 %

183  Kč 227 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
"Aby som vybudoval svet mieru, chodil som na tie najúbohejšie a najvzdialenejšie miesta. Videl som africké matky v situáciách, keď sa iba bezmocne prizerali, ako ich deti umierali od hladu. Videl som otcov v Južnej Amerike, ktorí žili vedľa riek plných rýb, ale nedokázali uživiť svoje rodiny, lebo nevedeli chytať ryby. Začal som tým, že som sa s nimi jednoducho delil o potravu, a oni mi to opätovali láskou. Povzbudený mocou lásky som pokračoval sadením semien a premenou lesov na polia. Spolu sme chytali ryby, aby sme nakŕmili hladné deti, a stromy sme použili na výstavbu škôl. Tešilo ma chytať ryby cez noc, aj keď ma celého doštípali komáre. Bol som šťastný aj vtedy, keď som sa po kolená brodil v bahne, lebo som videl, ako z tvárí mojich blížnych mizne tieň zúfalstva."
Autor:
Nakladatel: Juraj Lajda - IDEÁL
ISBN: 978-80-86995-19-9
Rok vydání: 2010
Jazyk : Slovenština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu matná
Počet stran: 344
Zařazení: 20.-21. stol. autobiografické vzpomínky láska náboženská hnutí náboženské sekty lidstvo mír náboženští zakladatelé synkretismus (náboženství) munisté
Mohlo by se vám také líbit..