Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Na cestě ke světu míru, lásky a harmonie

Na cestě ke světu míru, lásky a harmonie
19 %

161  Kč 199 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Ve snaze o světový mír jsem celý život navštěvoval bídná a odlehlá místa. V africe jsem se setkal s matkami, které mohly jen bezmocně sledovat, jak jim děti umírají hlady, a v jižní americe jsem se setkal s otci, kteří žili u řek plných ryb, ale nedokázali rybařením uživit svou rodinu.Ze začátku jsem se s nimi pouze dělil o jídlo, ale oni mě na oplátku zahrnuli láskou. Opojen mocí lásky jsem se pustil do vysazování a kultivace lesů. Společně jsme lovili ryby, abychom nakrmili hladové děti, a ze stromů těchto lesů jsme stavěli školy. Rád jsem rybařil celou noc, i když jsem byl celý pokousaný od komárů. Rád jsem se třeba i zabořil po kolena do bláta, protože jsem viděl, jak z tváří mých bližních mizí stíny zoufalství.
Autor:
Nakladatel: Juraj Lajda - IDEÁL
ISBN: 978-80-86995-18-2
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu matná
Počet stran: 324
Zařazení: 20.-21. stol. autobiografické vzpomínky láska náboženská hnutí náboženské sekty lidstvo mír náboženští zakladatelé synkretismus (náboženství) munisté
Mohlo by se vám také líbit..