Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Duch a nevěsta

Duch a nevěsta
20 %

174  Kč 218 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Vzpomínky Jana Konzala, teologa a biskupa skryté církve a po roce 1989 přední autority pražské obce, uvádějí čtenáře do osobního dobrodružství života zasvěceného liturgickému životu i konkrétním aktivitám, do myšlení člověka, který se nebojí vydat na nové cesty víry. A nejen to: reprezentují jedno z vynikajících svědectví o době komunistického režimu v Československu i o době následného postkomunistického hledání křesťanské identity. Mezi mnoha dalšími publikovanými pamětmi vyniká Konzalovo vzpomínání důrazem na osobní prožitek vztahu k živému Bohu, na svérázné a přitom v tradici pevně ukotvené odpovědnosti za svěřené úkoly, na pastoraci lidí v nejrůznějších životních nesnázích a krizích, na koncilní interpretaci církevního společenství. Jeho chápání křesťanského poslání v dnešní době může působit provokativně, vypovídá však mnohé o tom, jak nevšední, perspektivní i překvapující může být cesta muže, který dnes patří k čelným osobnostem katolické církve přesto, že nenosí kolárek ani biskupskou berlu.
Autor:
Nakladatel: Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK)
ISBN: 978-80-7325-205-2
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: brožovaná
Počet stran: 192
Zařazení: 20.-21. stol. autobiografické vzpomínky studie dokumenty společenská transformace biskupové pastorace křesťanství a společnost církevní život organizace a struktura církve reforma církve učení katolické církve katolické církve comunio skrytá církev
Mohlo by se vám také líbit..