Bylinková kuchařka
332 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha zkušeného mistra kuchaře a autora mnoha
gastronomickýßch publikací seznamuje s použitím běžně dostupných
bylin při vaření celé řady pokrmů a gastronomických specialit.
Bylinky představuje jako přírodní zdroj vitaminů, minerálních i
dalších zdraví prospěšných látek.
| Autor: | Jaroslav Vašák |
| Nakladatel: | Santal |
| ISBN: | 978-80-85965-84-1 |
| Rok vydání: | 2011 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | 1 x kniha |
| Počet stran: | 172 |
| Zařazení: | léčivé rostliny • jídla • kuchařské recepty • kořeninové rostliny • aromatické rostliny |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
Ovocná kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Medová kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
Encyklopedie jógy
-
Proti únavě a stresu
Mihulová Marie
-
Tajemství přítomnosti
Mihulová Marie
-
Křesťanství a jóga
Mihulová Marie
-
Polarita života
Mihulová Marie
-
Skrytá pravda za jógou
Mihulová Marie, Svoboda Milan
-
Osud nebo svobodná vůle
Pavla Kašparcová
-
Koruna a kořeny
Péter Müller
-
Záblesky poznání
Vojtěch Kosprd
-
Ozvěny absolutna
V. S. Johanes
