Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Prahou po Vltavě

Prahou po Vltavě
5 %

379  Kč 399 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Ze všech cest napříč Prahou jsou nejpestřejší a nejproměnlivější cesty podél Vltavy. Vedou překvapivě krásnou přírodou, lokalitami se staletou a někdy značně bouřlivou historií i místy, kde převládá mnohotvárná současnost. Pozoruhodné památky se střídají s moderní architekturou i s vltavskými hospůdkami a kavárnami. A vše je doplněno osobitým koloritem velké dopravně i sportovně využívané řeky - od drobných detailů v podobě potahových stezek, úvazkových kruhů a "pacholat" až po velká zdymadla. A samozřejmě - jsou tu přístaviště, přívozy a lodě. V knize se seznámíme s historií Vltavy od pravěku do současnosti, s řemesly a lidmi "od vody", významnými památkami, přírodními krásami i pozoruhodnými příběhy. Minulost poodkrývá řada historických rytin a fotografií, současnost ilustrují barevné fotografie. Místa, která se nejvíce změnila, dokumentují originální plánky. Vznikl tak netradiční průvodce přítomností i historií, který je vhodný pro všechny, jimž učarovala Praha a Vltava.
Autor:
Nakladatel: Práh s.r.o.
ISBN: 978-80-7252-348-1
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 296
Zařazení: Praha (Česko) obrazové publikace architektonické památky přehledy mosty Vltava (Česko : řeka) nábřeží vodárenství
Mohlo by se vám také líbit..