Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bez servítku

Bez servítku

411  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Výsledkem několikaletého kulinářského putování je cestopisný televizní seriál nazvaný No Reservations i tento ilustrovaný deník s více než čtyřmi sty fotografií cizokrajných i docela všedních koutů naší planety, doplněných zasvěceným komentářem. Bourdain je za všech okolností zábavný společník - bez ohledu na to, jestli lenoší na plážích Tahiti, projídá si cestu Singapurem nebo zakouší životu nebezpečnou masáž v Samarkandu. Chceme zrovna vědět, kde mají nejlepší pečené selátko? Jak najít v Džajpúru ten správný bar? Který stát ve Střední Asii je radno vyškrtnout z jídelníčku? Odpověď najdeme v knize. Svým věrným příznivcům nabízí Bourdain neodolatelnou příležitost ke společnému listování atlasem a nadšeným cestovatelům vtipného a nepřikrášleného průvodce po mnoha zemích.
Autor:
Nakladatel: SLOVART, s.r.o. NAKLADATELSTVí
ISBN: 978-80-7391-313-7
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 288
Zařazení: fotografické publikace cestování cestopisy kuchařství turistické zajímavosti cestovatelé Bourdain, Anthony, kuchaři
Mohlo by se vám také líbit..