Konzervovanie a úprava krmív (slovensky)
9
%
384 Kč 421 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Autor: | Daniel Bíro |
Nakladatel: | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
ISBN: | 978-80-552-2149-6 |
Rok vydání: | 2020 |
Jazyk : | SLK |
Vazba: | pevná |
Počet stran: | 223 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Projektovanie udržateľných poľnohosp...
Milan Demo
-
Sprievodca svetom potravín
Jozef Čapla, Peter Zajác, Luboš Babička
-
Implementácia relačných databáz
František Adamovský
-
Metabolické poruchy zvierat
Danka Šťastná
-
Metódy a techniky génových manipulácií
Zdenka Ulčová-Gallová
-
Biotechnológie v rastlinnej produkcii
Želmíra Balážová