Dorty
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpoeiálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-062-5 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • dorty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Cukrfree
Janina Černá
-
Mnich, který prodal své ferrari
Robin S. Sharma
-
BARF Krmení psa přirozenou stravou
Kateřina Novosádová
-
Aventura 1 (A1-A2) - Španělština pro...
Kateřina Brožová
-
Žítkovské bohyně
Kateřina Tučková
-
Udělej si svoji knihu
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Němčina pro jazykové školy nově 1 UČ ...
Věra Höppnerová
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Česky krok za krokem 2
Pavla Bořilová; Lída Holá
-
Emoční inteligence
Daniel Goleman
-
Sirotčinec slečny Peregrinové pro pod...
Ransom Riggs
-
Střet civilizací
Samuel P. Huntington
-
Války světa, starověk středověk
Petr Klučina
-
Křížovky a osmisměrky Cyklovýlety za ...
-
Křížovky a osmisměrky Českem na kole
-
Vladimír Putin
Frédéric Pons