Čokoláda
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky
Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek
Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem
Speciálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-060-9 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • čokoláda • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vyhlídka na věčnost
Jiří Kulhánek
-
Zaklínač IV.: Čas opovržení
Andrzej Sapkowski
-
Percy Jackson – Bohové Olympu – Proro...
Riordan Rick
-
Pouštní kopí
Peter V. Brett
-
Brisingr
Christopher Paolini
-
Star Trek
Foster Alan Dean
-
Šerá hlídka
Sergej Lukjaněnko; Milan Fibiger
-
Živí mrtví 5 - Nejlepší obrana
Kirkman Robert
-
Magie mrtvých
Ilona Andrews
-
Cesta králů - první kniha
-
Tetovaný
Peter V. Brett
-
Mariňáci
Robert Fabian
-
Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky
Dölle Alexander, Schocke Sarah
-
Draci v hrnci slaví Vánoce
Jana Strýčková, Kamila Teslíková
-
Recepty ze šumavské vesnice
Lucie Kohoutová
-
Vánoční svátky o století zpátky
Kamila Skopová