Čokoláda
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky
Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek
Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem
Speciálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-060-9 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • čokoláda • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Řím - Turistický průvodce
Dunford Martin
-
Staré mapy naší země
Kučera Zdeněk
-
Amsterdam
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Kompass Karte Gardasee, Iseosee. Lago...
-
Freytag & Berndt Autokarte Rumäni...
-
Provence a Azurové pobřeží
Walker, Neville; Ward, Greg
-
Černá Hora
Annalisa Rellieová; Rudolf Abraham
-
Politická mapa dnešního světa Zeměpis...
Vladimír Baar
-
Přes Altiplano na svatbu
Jiří Vacek
-
Evropa
Petr Kupka
-
National Geographic Map Europe Execut...
-
Freytag & Berndt Autoatlas Supera...
-
Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky
Dölle Alexander, Schocke Sarah
-
Draci v hrnci slaví Vánoce
Jana Strýčková, Kamila Teslíková
-
Vánoční svátky o století zpátky
Kamila Skopová
-
Neodolatelné nanuky - Domácí dobroty ...
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková