Čokoláda
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky
Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek
Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem
Speciálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství s.r.o. |
ISBN: | 80-7360-060-9 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • čokoláda • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Deník malého poseroutky 8 - Fakt smůla
Kinney Jeff
-
Tobiáš Lolness (souborné vydání)
Timothée de Fombelle
-
Kdo zabil Snížka?
Petra Soukupová
-
Pan Brambora a jeho kamarádi
Hrubešová, Markéta
-
Vango
Timothée de Fombelle
-
Cesta kolem světa za 80 dní
Verne Jules
-
Klofáci
Miloš Kratochvíl
-
Bouráci
Miloš Kratochvíl
-
Mamut Severní
Dennis Schatz
-
Stezka odvahy
Zapletal Miloš
-
Robinson
Sís Petr
-
Lapuťák a kapitán Adorabl
Dominik Landsman
-
Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky
Dölle Alexander, Schocke Sarah
-
Draci v hrnci slaví Vánoce
Jana Strýčková, Kamila Teslíková
-
Recepty ze šumavské vesnice
Lucie Kohoutová
-
Vánoční svátky o století zpátky
Kamila Skopová