Čokoláda
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky
Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek
Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem
Speciálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-060-9 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • čokoláda • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udělej si svoji knihu
neuveden
-
Podívej se do vesmíru
neuveden
-
Kouzelná třída
Zuzana Pospíšilová; Drahomír Trsťan
-
Jak věci fungují
neuveden
-
Botanicum
Willis, Kathy
-
Balet nás baví
Anna Novotná
-
Interaktivní angličtina pro předškolá...
-
Velká kniha českých slov
Šamalíková Pavlína
-
Dějepis na dlani
Martina Komsová; Helena Kohoutková
-
Svět kolem nás - Mluvící knížka
neuveden
-
Moje první kniha - Traktory
neuveden
-
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let
neuveden
-
Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky
Dölle Alexander, Schocke Sarah
-
Draci v hrnci slaví Vánoce
Jana Strýčková, Kamila Teslíková
-
Vánoční svátky o století zpátky
Kamila Skopová
-
Ottova velká kniha Školák
Marie Tetourová