Čokoláda
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky
Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek
Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem
Speciálně pořízené názorné fotografie
| Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
| ISBN: | 80-7360-060-9 |
| Rok vydání: | 2005 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 40 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • čokoláda • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Respektovat a být respektován
Pavel Kopřiva; Jana Nováčková
-
Něžná náruč rodičů
Eva Kiedroňová
-
Rozvíjej se, děťátko...
Eva Kiedroňová
-
Jak žít a nezbláznit se
Lidmila Pekařová
-
Líný rodič
Tom Hodgkinson
-
Vychováváme děti a rosteme s nimi
Naomi Aldort
-
Digitální demence
Manfred Spitzer
-
Radost ze zdravých dětí
Vladimíra Strnadelová; Jan Zerzán
-
Mateřství a setkání ženy s vlastním s...
Laura Gutman
-
Rok s krtkem
Miroslava Sloupová
-
Vývojová psychologie
Dana Krejčířová; Josef Langmeier
-
Moudrost raného dětství
Aletha Jauch Solter
-
Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky
Dölle Alexander, Schocke Sarah
-
Vánoční svátky o století zpátky
Kamila Skopová
-
Naše dítě
Jaroslav Feyereisi; Petr Křepelka; Kolektiv autorů
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
