Pánev wok
45 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Wok je široká, hluboká a oblá pánev, která může sloužit zároveň jako hrnec. Slouží k rychlé úpravě masa, zeleniny, ale i třeba moučníků. Ve woku můžeme pokrmy dusit, vařit v páře nebo smažit. Pokrmy připravujeme v malém množství oleje, a proto jsou tato jídla zdravá a méně tučná. Suroviny se na povrchu rychle opékají, uvnitř zůstávají šťavnaté a přitom si uchovávají svou chuť a výživnou hodnotu. Mnoho receptů v této kuchařce vychází z asijské kuchyně, ale autorka chtěla především ukázat, jak lze wok používat při přípravě běžných, třeba i českých jídel. Přináší zdravé a chutné recepty na jídla, která odpovídají požadavkům pestré a zdravé výživy.
| Autor: | Karina Havlů |
| Nakladatel: | Vyšehrad |
| ISBN: | 80-7021-906-8 |
| Rok vydání: | 2007 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 122 |
| Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • pánev wok |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vaříme v remosce
Karina Havlů
-
Izajáš
Gabriela Ivana Vlková
-
Město
Alena Vondrušková; Vlastimil Vondruška
-
Soumrak moci
Moisés Naím
-
Královna děsu aneb Panická porucha
Radkin Honzák
-
Zázraky jsou logické
Doleček Rajko, Středa Leoš, Cajthamlová Kateřina
-
Ovládněte svůj čas i život
Jarmila Mandžuková
-
Osm múz mého života
Josef Koutecký
-
Kuchařka pro diabetiky
Antonín Fňašek; Vladimíra Havlová
-
O nemoci, která se nazývá schizofrenie
Martin Jarolímek
-
Příběhy apoštolů. Novozákonní apokryf...
Petr Pokorný
-
Tři kameny jsou zeď
Cline, Eric H.
-
Michael Douglas
Eliot Marc
-
Člověk romantismu a jeho svět
François Furet
-
V pavučinách času
Jaroslav Čechura
-
Máme na víc
Jiří Nádoba, Danuše Nerudová
