Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Johann Georg Gettner

Johann Georg Gettner
20 %

182  Kč 227 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Kolektivní monografie představuje výsledky několikaletého společného výzkumu mezinárodního týmu autorů v oblasti barokního divadla na území jižní Moravy a jižních Čech. Součástí je i komentovaná edice dvou nově objevených dramatických textů kočovných komediantů. Pozornost je soustředěna na dramatika, divadelního ředitele a herce Johanna Georga Gettnera (?–1696), rodáka z Mikulova a vůdčí osobnost Eggenberských knížecích komediantů v Českém Krumlově. Prostřednictvím této osobnosti je fenomén českého barokního divadla představen v širších souvislostech, nikoliv jen jako produkt knížecího dvora Eggenbergů, ale jako výslednice více komponentů a vlivů – školského divadla piaristů, dvorské kultury Habsburků a praxe kočovných profesionálních společností.

Autor:
Nakladatel: Masarykova univerzita v Brně
ISBN: 978-80-210-7526-9
Rok vydání: 2014
Jazyk : Němčina
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 260
Zařazení: divadelní herci kolektivní monografie dějiny divadla Český Krumlov (Česko : oblast) němečtí dramatici barokní divadlo Mikulov (Břeclav, Česko : oblast)
Mohlo by se vám také líbit..