Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Príručka interiérového dizajnu (slovensky)

Príručka interiérového dizajnu
13 %

624  Kč 718 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Osvojte si overené princípy dizajnérov a vytvorte si vlastný harmonický domov.

\n

Napriek dostupnosti kvalitných interiérových katalógov plných krásnych fotografií sa strácame v základných návrhárskych princípoch. Renomovaná interiérová dizajnérka Frida Ramstedtová ponúka svoje know-how tým, ktorí túžia po harmonickom príbytku. Rokmi overené zákonitosti a pravidlá bytového stylingu sformulovala do praktických rád. Jej jednoduché tipy a triky upozorňujú na dôležitosť symetrie, naučia nás premýšľať o priestore a proporciách, vysvetlia všetko podstatné o farbách a navrhnú správne rozmiestnenie kobercov, dekorácií či obrazov. S touto príručkou môžete rekonštruovať kuchyňu či kúpeľňu aj bez nutnosti náročnej prestavby. Autorka podporí váš jedinečný štýl a spoločne vytvoríte príjemný a estetický domov. \n................................

\n

Túžite po útulnom domove, ktorý v sebe skrýva aj maximálnu funkčnosť? Poradiť si so správnym rozmiestnením nábytku, svetiel, obrazov a iných doplnkov nie je vždy jednoduché. Švédska dizajnérka Frida Ramstedtová prináša praktické a užitočné rady, vysvetlenia a názorné ilustrácie, ktoré vám pomôžu objaviť vlastný štýl. Finančne nenáročné, no prekvapivo efektívne triky vám pomôžu vytvoriť svoj vysnívaný a harmonický domov.

Autor:
Nakladatel: Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-222-1076-8
Rok vydání: 2020
Jazyk : SLK
Vazba: vázaná
Počet stran: 240
Mohlo by se vám také líbit..