Operations Management in the Hospitality Industry
2744 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
\n
From restaurants to resorts, the hospitality industry demands strong operations management to delight guests, develop employees, and deliver financial returns. This introductory textbook provides students with fundamental techniques and tools to analyse and improve operational capabilities of any hospitality organization.
\nNakladatel: | Emerald Publishing Limited |
ISBN: | 9781838675424 |
Rok vydání: | 2021 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | pevná |
Počet stran: | 280 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vaříme pro kojence a batolata
Annabel Karmel
-
Umění francouzské kuchyně
Julia Child
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Bible dětských pokrmů
Karmel, Annabel
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Kuchařka pro nejmenší
Ivana Tremlová
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Vaříme podle Herbáře 5
Kateřina Winterová
-
Pečeme a zdobíme dorty - Jak na to
Deaconová Carol
-
Polévky a kašičky pro nejmenší
Judita Hofhanzlová; Antonín Bína; Pavla Olšanová
-
Celoroční plánovací kuchařka
Kamila Procházková
-
Naše hustý kaše
David Borozidis, Jana a Emílie Borozidu
-
Communication as Gesture
Schandorf, Michael
-
Rewriting Leadership with Narrative ...
Clevenger, Dr Morgan R.; MacGregor, Dr Cynthia J.
-
Hispanic Migration and Urban Develop...
-
Angel Financing in Asia Pacific