Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 24.05
PPL Pátek 24.05
Osobní odběr Pondělí 27.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nová Buffettologie

Nová Buffettologie
10 %

297  Kč 329 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Po přečtení knihy budete umět velký díl z investičních strategií, které účinně uplatňuje Warren Buffett. Tento legendární investor a šéf Berkshire Hathaway Inc. se střídavě pohybuje na první a druhé příčce žebříčku nejbohatších lidí světa. Svého jmění dosáhnl celoživotním investováním na kapitálovém trhu. Jeho investiční zásady a kroky uznávají a sledují miliony jeho příznivců po celém světě. V knize jsou přiblíženy postupy a kritéria, na základě kterých Buffett vybírá akcie do svého portfolia. Uváděny jsou četné konkrétní příklady se skutečnými hodnotami, srovnává s fundamenty akcií, do kterých by naopak neinvestoval. Buffett zde představuje svůj koncept "trvale udržitelné konkurenční výhody" a pojetí akcie jako dluhopisu s proměnlivou úrokovou sazbou.
Autor:
Nakladatel: Cosmopolis
ISBN: 978-80-247-4085-0
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Paperback
Počet stran: 240
Zařazení: populárně-naučné publikace 20.-21. stol. finanční investování burzovní makléři finanční spekulace Buffett, Warren,
Mohlo by se vám také líbit..