Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sfinga / The Sphinx

Sfinga / The Sphinx

197  Kč 198 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Mistr Choa Kok Sui opustil své tělo 13. Března 2007. Toto je první posmrtně vydaná kniha Mistra Choa Kok Sui. Byla dokončena a poprvé vydána 23. října 2007. Materiály, které byly použity pro sestavení Sfingy, byly přepsány a zkompilovány z workshopů Mistra Choa Kok Sui a z rozsáhlých osobních poznámek vydavatelky Charlotte Anderson. Využíváním Moudrosti Praktické stránky Sfingy bude čtenář nebo praktik rychle posílen. Čtenáři, kteří se dozví a pochopí více o Tajemstvích Duchovní Cesty, mohou považovat každý kt Vůle překonávat vnitřní netečnost, každý čin, který dovolí vnitřnímu já Odvážit se pokročit rychleji – jako velký pokrok. Aspirant bude doveden k odhalení Vnitřního Ticha, které vede ke Vnitřnímu Klidu, čímž dosáhne rychleji Stavu Jednoty se svou Vyšší Duší, Jednoty s Bohem a Jednoty se Vším. Dodatečné informace o Učení Mistra Choa KokSui o duchovních tématech a o duchovním vývoji lze najít v jeho předchozích vydaných dílech. Česko-anglické vydání.
Autor:
Nakladatel: Pragma
ISBN: 978-80-7349-302-8
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 188
Zařazení: sebepoznání sebevýchova životní harmonie rozvoj osobnosti pojednání mysl a tělo synkretismus (náboženství) management cílů
Mohlo by se vám také líbit..