Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 20.05
PPL Pondělí 20.05
Osobní odběr Úterý 21.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Cesta tibetského buddhismu - Konec utrpení a znovunalezení štěstí

Cesta tibetského buddhismu - Konec utrpení a znovunalezení štěstí

265  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Cesta tibetského buddhismu je vzácným dílem jednoho z nejoslavovanějších duchovních mistrů, Jeho Svatosti čtrnáctého dalajlamy. Kniha představuje jasnou a přímou cestovní mapu, která nám ukazuje cestu, jak můžeme ve svém životě ukončit utrpení a objevit štěstí. Toto dílo, které má nesporně velkou hloubku, nám ukazuje nejen to, čím může náboženství přispět lidstvu, ale zároveň zdůrazňuje význam opravdového a upřímného praktikování víry a pochopení toho, co lidstvo skutečně potřebuje. Proslulý svou neustále se usmívající a zářící tváří a také pro svůj odkaz lásky, soucitu a míru, podává dalajlama ve své knize vysvětlení o třech roztočeních kola dharmy, popisuje dvanáct článků podmíněného vyvstávání a účel a způsob, jak vytvořit osvícenou mysl. Dalajlama velmi krásně a detailně popsal tři hlavní aspekty cesty a stupně na cestě k osvícení tak, jak je zaznamenal a doplnil o své vlastní zkušenosti lama Je Tsongkhapa, proslulý učitelem tibetského buddhismu.
Nakladatel: Pragma
ISBN: 978-80-7349-316-5
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu matná
Počet stran: 256
Zařazení: tibetský buddhismus pojednání učení buddhismu štěstí duchovní cesta 14.-15. stol. utrpení dharma Tsong-kha-pa,
Mohlo by se vám také líbit..