Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mayský Ouroboros

Mayský Ouroboros

211  Kč 220 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Je mnoho předpovědí a interpretací, které se týkají roku 2012, známého jako Mayský konec času – neustále omílaného všude, od knih po komerční televize –, ale i budoucnosti, která nás čeká. Ale co říkají sami Mayové o oněch proroctvích? Jak vysvětluje Drunvalo, dávní předci jsou nyní připraveni zasvětit nás do starobylého vědění, které nám umožní vnímat náš každodenní život zcela odlišným způsobem – způsobem na hony vzdáleným tomu, který nám vštěpuje společnost, vláda, náboženství i naše rodiny. Nacházíme se v přechodném období. Mayská proroctví obsahují pozitivní poselství, která nebyla dosud vyjevena. S pomocí těchto poselství se můžeme připravit na budoucnost. Tato kniha nám jako žádná jiná ukazuje cestu.
Autor:
Nakladatel: Rybka
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 198
Zařazení: populárně-naučné publikace civilizace Mayové proroctví učení New Age energetický potenciál Země kosmická energie mayský kalendář duchovní energie cyklické jevy univerzální vědomí
Mohlo by se vám také líbit..