Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Žít s radostí

Žít s radostí
19 %

201  Kč 248 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha je propracovaný ucelený a láskyplný kurz osobního a duchovního růstu. Vnesete-li do svého každodenního života mnohem více radosti, harmonie, smyslu a vnitřního míru, začnete si bez úsilí přitahovat nejen své vyšší dobro a lásku, ale také hojnost všeho, co chcete mít. Život musí být těžký. Můžete si tvořit šťastný život plný radosti a tím zároveň podpořit všechny ostatní, aby také našli svou sílu a sebe sama. V tomto jubilejním vydání se kromě původního textu, který je cele zachován, seznámíte s několika novými channelingovými postupy, naleznete zde více než 300 pozitivních afirmací a 18 praktických cvičení, jež vám umožní lépe uplatnit osvojené poznatky v každodenním životě. Závěrem kniha přináší příběhy čtenářů, kteří se rozhodli autorce napsat o tom, jak jim Orinovo poselství v životě pomohlo.
Nakladatel: Monáda
ISBN: 978-80-903526-4-3
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 231
Zařazení: příručky sebepoznání interpersonální vztahy životní harmonie rozvoj osobnosti duchovní cesta radost channeling
Mohlo by se vám také líbit..