Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Atlas duše těla a ducha

Atlas duše těla a ducha
22 %

313  Kč 399 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Atlas duše, těla a ducha se snaží čtenáře seznámit s rozličným pojetím lidského těla, duše a ducha podle toho, jak je vidí několik odlišných kultur. Začínáme západním, ortodoxním pohledem na anatomii a fyziologii. Zde se věnujeme tělu, od kostry až po imunitní systém a s pomocí skvělých ilustrací jsou srozumitelně vysvětleny všechny jeho funkce. Poté se podíváme na metody sledování a zlepšování tělesného a duševního zdraví, jako jsou osteopatie, akupunktura, iridologie, reflexologie a nakonec se seznámíme s holistickými teoriemi o spojení člověka s vesmírem... Z těchto teoretických základů pak autor vychází při popisu nejrůznějších pohledů na tělo pocházejících z různých starobylých nauk včetně indického systému čaker, čínského systému meridiánů, stromu života kabaly nebo víry západoafrických šamanů.
Autor:
Nakladatel: Metafora, spol. s r. o.
ISBN: 80-7359-120-5
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 224
Zařazení: populárně-naučné publikace čakry lidské tělo energetický systém člověka orientální lékařství orientální filozofie lidská duše
Mohlo by se vám také líbit..