Historky z Noční strany
23
%
231 Kč 300 Kč
Odesíláme do 3 až 5 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Vítejte na Noční straně. Je to tajné srdce Londýna, které si bije svým vlastním rytmem, pumpuje životodárnou krev do žil ulic a uliček ukrytých ve věčné temnotě, kde se shromažďují tvorové noci a kam se slunce bojí posvítit. Je to místo, kam jdete, když chcete popustit uzdu temným stránkám své osobnosti a k čertu s případnými následky.
Historky z Noční strany obsahují deset makabrózních detektivních povídek vrhajících paprsek kalného světla do nejtemnějších zákoutí města, aby odhalily tajemství, která by nikdy neměla vyjít na povrch. Vydejte se na cestu s takovými smrtelně nebezpečnými obyvateli Noční strany, jako jsou Břitvák Eddie, Mrtvý chlapec a Larry Zapomění, kteří se tu setkávají s tvory a bytostmi ještě méně lidskými a nelidštějšími, než jsou oni. A nenechte si ujít ani dosud nikde nepublikovaný případ Johna Taylora, soukromého očka s talentem nacházet ztracené věci, v nemž se utká se sirem Francisem Varneyem, králem vampýrů.
Možná ve tmě skutečně není nic, čeho byste se museli bát, ale docela určitě byste se měli bát spousty věcí na Noční straně…
Nakladatel: | Polaris |
ISBN: | 978-80-7332-221-2 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 288 |
Zařazení: | anglické povídky • fantasy povídky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Matematika v ekonomii a ekonomice
Bauer Luboš a kolektiv
-
Marketing management - 14. vydání
Kotler Philip, Keller Kevin Lane,
-
Fyziologie - Učebnice pro studenty zd...
Jindřich Mourek
-
Management - Organizování, rozhodován...
Blažek Ladislav
-
Zásady ekonomie
N. Gregory Mankiw
-
Základy společenských věd III.díl
Jaroslava Pešková
-
Propedeutika a vyšetřovací metody vni...
Špinar Jindřich
-
Economy in English
-
Veletrhy a výstavy
Dušan Pavlů
-
Teorie národního hospodářství
Jan Urban
-
Chcete se dostat na ekonomickou fakul...
neuveden
-
Železný anděl
Alan Campbell
-
Mršina
Thurman Rob
-
Cesta lebek
Josh Reynolds
-
Nejlépe chutná za studena