Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mluví k vám Ferdinand Peroutka - 3. díl

Mluví k vám Ferdinand Peroutka - 3. díl
12 %

306  Kč 348 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Třetí díl výboru promluv Ferdinanda Peroutky psaných pro československé vysílání RFE navazují svým charakterem na předešlé dva. Liší se snad jen tím, že zatímco léta padesátá mohl Peroutka komentovat jako „účastník“, v dalších letech se přece jen projevuje, že mu chybí přímý dotyk československé reality, bezesporu se také mezi řádky projevuje rostoucí rozčarování z pojetí smyslu existence RFE. Přesto se čtenáři dostávají do rukou texty, které mu dovolují nahlédnout zpět do světového dění dvou nikoli bezvýznamných desetiletí minulého století a znovu si oživit dobu, která představovala permanentní spor mezi Západem a Východem, často spíš spor „mocných“ či po moci bažících, kteří nezřídka své diskuse vedli na území a prostřednictvím států malých. Oba díly obsahují poznámky, jmenné rejstříky, díl třetí pak fotografickou přílohu vztahující se ke všem třem dílům zároveň.
Autor:
Nakladatel: Argo
ISBN: 80-7203-578-9
Rok vydání: 2006
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 328
Zařazení: sborníky 20. stol. Československo úvahy kultura a společnost rozhlasové komentáře mezinárodní vztahy rozhlasové stanice
Mohlo by se vám také líbit..