Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Englich fotil – Suchý vzpomíná

Englich fotil – Suchý vzpomíná
12 %

308  Kč 349 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace přináší téměř 200 fotografií ze scény i zákulisí nejslavnější éry Semaforu, tedy z prvních dvou desetiletí jeho existence (1959-1975). Autorem této unikátní kolekce (jsou to ty nejlepší snímky z více než 1 800 negativů) je Ivan Englich, který jako jediný v oné době soustavně a systematicky fotografoval dění na této dnes již legendární scéně (vlastně až do doby, než byl z politických důvodů z funkce ekonomického ředitele Semaforu odvolán). Jednotlivé snímky komentuje a svými vzpomínkami (i kresbami) prokládá člověk více než povolaný - jeden ze zakladatelů Semaforu - Jiří Suchý, knihu doplňuje doslov šéfredaktora Divadelních novin PhDr. Jana Koláře, autorem grafické úpravy formátově nestandardní obrazové knihy je Luboš Drtina.
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: Vázaný
Počet stran: 148
Zařazení: Praha (Česko) autobiografické vzpomínky fotografické publikace divadelní herci zpěváci divadla divadelní inscenace divadelní fotografie
Mohlo by se vám také líbit..