Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 22.04
PPL Pondělí 22.04
Osobní odběr Úterý 23.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Studijní texty ze spirituální teologie V.

Studijní texty ze spirituální teologie V.
15 %

272  Kč 320 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Texty vycházejí z třetího olomouckého setkání spirituálních teologů ve dnech 28.-29. května 2010, se sjednocujícím tématem Duchovní život a liturgie. Zahrnují: Lectio divina a Božská liturgie Jana Zlatoústého; slovníkové heslo o Zázraku; dále studii Zbožnost, iniciace a mystagogie; z hudebních témat životní pouť J. D. Zelenky; exkurzi do hudebních aktivit zakladatele redemptoristů, Alfonsa Liguori, autora nejznámější italské koledy Sestupuješ z hvězd; život F. Chopina vzhledem k duchovním reáliím; a poté literární velikány (Tolstoj, Kafka, Stefan Massini aj.) ve spojení s liturgií; tři témata o eschatologii a duchovním životě Micheliny Tenace; a nakonec životopis kontroverzního salcburského arcibiskupa Wolfa Dietricha z Raitenau (1587-1612), na jedné straně talentovaného architekta liturgických staveb, na straně druhé muže paradoxně neliturgického. Jak tyto protikla dy života usmířit, je cílem přeloženého příspěvku.
Autor:
Nakladatel: Refugium Velehrad-Roma
ISBN: 978-80-7412-076-3
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Počet stran: 400
Zařazení: duchovní život sborníky konferencí duchovní hudba duchovní tradice spirituální teologie křesťanská liturgie liturgická hudba
Mohlo by se vám také líbit..