Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 26.04
PPL Pátek 26.04
Osobní odběr Pondělí 29.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Od události k ideji

Od události k ideji
15 %

305  Kč 360 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Jednotícím prvkem kolekce příspěvků (miscellanea) ze tří oblastí – historie, spiritualita a filosofie – je provázanost s jezuitskou tematikou. I v této druhé řadě (Miscellanea II.) se jedná většinou o překlady ze zahraničních periodik, jako třeba: Čínské misie a umění; Jezuité a revoluční Španělsko třicátých let; Osudy zrušení Tovaryšstva Ježíšova v evropských zemích; Knížata Báthory a jezuité; Jezuitský pamflet; dále: Descartova léta v jezuitské koleji La Fleche; Nietzsche a Bůh; Hegel a pojetí Boha; anebo: Účinky slova a echo v lidské fyziognomii; a mnohé další. Navazujeme tak na předchozí sborník Miscellanea I. Odvaha k mezerám, který řadu jezuitských příspěvků otevíral.
Autor:
Nakladatel: Refugium Velehrad-Roma
ISBN: 978-80-7412-031-2
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Počet stran: 400
Zařazení: sborníky studie duchovní život křesťanská filozofie pastorace jezuité katolická teologie křesťanství a společnost duchovní tradice teologie a filozofie katolická mystika 16.-21. stol. jezuitská spiritualita
Mohlo by se vám také líbit..