Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Moudrost emocí

Moudrost emocí
25 %

262  Kč 348 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Průkopnická kniha taoistických autorů odhaluje mocné starodávné nástroje, jejichž působením můžeme transformovat bolestné emoce, zdroj našich nemocí a neštěstí, ve štěstí a zdraví. Takzvané negativní emoce, jako jsou hněv, deprese, strach, ustaranost, smutek či stres, jsou ve skutečnosti cenná poselství, jimiž nám duše a tělo dávají najevo, že jsme se vychýlili ze stavu rovnováhy. Mantak Chia a Dena Saxerová překládají sdělení těchto emocí do srozumitelně verbální podoby a nabízejí nám tři snadno zvládnutelné deseti až dvacetiminutové techniky práce s vnitřní energií, s jejichž pomocí můžeme změnit nerovnováhu v harmonii a radost. Praxe jsou detailně popsané a každý krok je doplněn názornými fotografiemi. Kniha obsahuje také kapitolu taoistické první pomoci, která zahrnuje přirozenou léčbu drobných potíží jak nespavost, poruchy trávení, bolest hlavy, přejídání, nachlazení a další. Autorům se podařilo zachytit esenci věčné taoistické moudrosti a přenést ji do reality jednadvacátého století. Prakticky zaměřený text je doplněn o inspirující citace z Lao-c'eho knihy Tao te ťing .
Autor:
Nakladatel: Fontána
ISBN: 978-80-7336-684-1
Rok vydání: 2012
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 210
Zařazení: příručky energetický systém člověka čchi-kung stres (psychologie) učení taoismu alternativní terapie negativní emoce
Mohlo by se vám také líbit..