Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sexuální praktiky Quodoushka

Sexuální praktiky Quodoushka
24 %

337  Kč 445 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Systém Quodoushka, založený na učení dávných Májů, Olmeků a Toltéků a předávaný generacemi Twisted Hair Nagual Elders of the Sweet Medicine Sundance Path, nabízí praktické vedení v sexu, intimitě a vztazích, stejně jako v tom, jak dosáhnout vyšších úrovní orgasmu a sexuální extáze. Tento systém pracující s léčivou silou sexuálního spojení a orgasmu představuje cestu k vyléčení emocionálních zranění a sexuálních nejistot, oživení monotónních vztahů a objevení líbezné medicíny sexu.

Amara Charlesová, iniciovaná instruktorka systému Quodoushka, odhaluje tato kdysi tajná učení a vysvětluje fyzické, energetické a sexuální vlastnosti devíti mužských a ženských anatomických typů – jako je například Kojotí muž nebo Buvolí žena – a to, jak identifikovat a nejlépe uspokojit každý z typů a také jak být hrdí na vlastní jedinečnou anatomii. Popisuje devět variací orgasmu od laviny až po lesní požár a představuje cvičení pro větší sexuální potěšení a zvýšení intenzity orgasmů včetně cvičení Ohnivého dechu, což je metoda pro dosažení celotělového orgasmu prostřednictvím práce s dechem. Systém Quodoushka zahrnuje hraní rolí a sexuální energetickou práci s čakrami a světelným tělem a také obřady k navrácení posvátnosti do vašeho milování a ukazuje nám, jak se můžeme prostřednictvím rozkoše stát citlivějšími, kreativnějšími milenci.

Autor:
Nakladatel: Maitrea
ISBN: 9788075000637
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 343
Zařazení: populárně-naučné publikace sex energetický systém člověka Indiáni Střední Ameriky sexuální energie orgasmus sexuální terapie nagualismus Quodoushka
Mohlo by se vám také líbit..