Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 17.05
PPL Pátek 17.05
Osobní odběr Pondělí 20.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Studium rozvoje regionu založené na vizualizaci geoinformačních databáz

Studium rozvoje regionu založené na vizualizaci geoinformačních databáz
Sleva až 70% u třetiny knih
Tématy publikace jsou region, prostorové databáze a vizualizace. Popsány jsou základní geoinformační databáze správců českých geodat. Jejich hodnocení vychází ze snahy sjednotit jejich prostorové a atributové složky, zajistit datovou kompatibilitu a vytvořit 'bezešvé' prostorové databáze. Součástí publikace je řada ukázek. Pro geografické využití je přínosná charakteristika obsahu databází z pohledu geografů komplexně pohlížejících na tvorbu map skrze digitální prostorové databáze. Návrh dvou atlasů může být vodítkem pro řadu regionálních studií, založených na prostorových analýzách v prostředí GIS. Text je návodem pro geoinformatiky, jak vnímat region a co požadovat od prostorových databází, a pro geografy, co obnáší popis reality s využitím moderních geoinformačních technologií.
Autor:
Nakladatel: Univerzita Palackého v Olomouci (UPOL)
ISBN: 978-80-244-1928-2
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Vazba: Viazaná
Počet stran: 182
Zařazení: studie regionální geografie regionální rozvoj geografické informační systémy geoinformatika geografické databáze regionální kartografie
Mohlo by se vám také líbit..