Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vlasy

Vlasy

175  Kč 183 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Pokud se vám tvoří kouty, řídnou vlasy anebo vám vypadávají, tato kniha vám může pomoct, aby vám vlasy opět narostly. Autorka zde pokládá spoustu otázek, jejichž cílem je inspirovat a podnítit vás k tomu, abyste se začali ptát po smyslu určitých věcí ve vašem životě. Ze své zkušenosti ví, že vlasy mohou znovu narůst každému.
Vlasy zodpovídají vaší síle, energii, vitalitě i sexualitě. Pokud se nad těmito souvislostmi zamyslíte a změníte některá svá přesvědčení, můžete omládnout, uzdravit se a začít žít mnohem šťastněji. Najdete zde množství inspirujících afirmací, podnětů k zamyšlení a novým postojům, ale i různých kosmetických rad a užitečných informací pro krásné zdravé vlasy.
Co si myslíte o svých vlasech? Vaše vlasy vás slyší! Jak je to s tím, co jsme zdědili? Co pro vás znamená vypadávání vlasů? Nemoc, smůlu, něco, co lze/nelze změnit, novou příležitost...? Může být pro vás vypadávání vlasů cesta, jak uzdravit svůj život? Může to být upozornění na to, abyste si zvolili jiný způsob myšlení? Kdo nebo co vás připravuje o energii? Vaše vlasy jsou také otázkou vaší energie! Nad jakými lidmi nebo situacemi byste si nejraději vyrvali vlasy z hlavy? Co znamenají různé typy vlasů, holá hlava, délka vlasů, rozmanité účesy?

Autor:
Nakladatel: EUGENIKA spol. s r.o.
ISBN: 978-80-8100-493-3
Rok vydání: ENG-
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 160
Mohlo by se vám také líbit..