Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Liška

Liška
75 %

90  Kč 359 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Nejnovější hit od legendy špionážní prózy Fredericka Forsytha a důkaz, že ani po letech neztratil nic ze svého spisovatelského umu!

\n

Bývalého britského tajného agenta Adriana Westona vzbudí uprostřed noci telefonát ministerské předsedkyně. Její sdělení je šokující: do počítačových databází Pentagonu, americké Národní bezpečnostní agentury a CIA se dostal hacker. \nZdánlivě neproniknutelné firewally překonal neznámý nepřítel nazvaný „Liška“. Ještě překvapivější je zjištění, že pachatelem je britský mladík Luke Jennings. Ten nic konkrétního nesleduje, nemá žádná tajemství, jen nesmírně brilantní mozek. Zdá se, že vydání do Spojených států ho nemine – dokud Weston nedostane jiný nápad: Jestliže Luke dokáže tohle udělat nám, co může udělat našim nepřátelům? Po poradě s americkým prezidentem a britskou premiérkou se Weston rozhodne využít „Lišku“ a jeho talent ve prospěch obou zemí. Tím ovšem chlapce vypouští na geopolitické minové pole.\nAdrian musí být stále o krok napřed před četnými neviditelnými nepřáteli, přičemž stále hledá způsob, jak tuto nejsilnější a nejméně předvídatelnou zbraň využít.

Autor:
Nakladatel: Kalibr
ISBN: 978-80-242-6813-2
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Počet stran: 264
Mohlo by se vám také líbit..