Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Uč jako umělec – Malá kniha o velkých vzdělávacích myšlenkách

Uč jako umělec – Malá kniha o velkých vzdělávacích myšlenkách
28 %

272  Kč 379 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Zkoušení u tabule? Ztráta času. Monotónní výklad? Nuda, která se do paměti neuloží. Biflování? Nefunguje. Tomu všemu odzvonilo. Nastal čas učit jako umělec!

\n

Děti se mají ve školách připravovat na svět, v němž budou žít za 20 let, ale u nás se stále často učí jako za krále Holce, kdy byly za dobrou učebnici dvě ovce. Kdo to může změnit? Vy, učitelé! O reformě školství se bude debatovat ještě roky, ale do moderní výuky se můžete pustit i bez ní. Třeba hned zítra.

\n

Učitel, psycholog a lektor Robert Čapek vám ukáže, jak žáky přitáhnout k vašemu předmětu a probudit v nich nadšené přírodovědce, budoucí novináře nebo kreativní architekty. V knize objasňuje klíčové myšlenky moderní výuky a dává spoustu praktických tipů, jak ji uvést do praxe. V knize se mimo jiné dozvíte:
\nJak ve třídě vytvořit stav flow, kdy se žáci ponoří do učení s maximálním soustředěním. \nProč s moderním přístupem připravíte žáky na přijímačky lépe než frontální výukou. \nŽe k seznámení se s řeckými a římskými bohy je ideální vytvořit jim Instagram a proč si s tabulkou prvků zahrát bingo. \nJak nevyhořet a učit moderně i v prostředí tradiční školy. O autorech

\n

Robert Čapek (* 1967) působí jako učitel, psycholog a didaktik. Vyučoval postupně na všech typech škol, od zvláštní po vysokou, v současné době se věnuje postgraduálnímu vzdělávání pedagogických pracovníků, vede semináře na školách, přednáší na konferencích a tvoří sérii moderních učebnic. O nových pedagogických metodách píše kromě knih také blog a spravuje facebookovou stránku Líný učitel.

\n

Radek Petřík (* 1987) je grafický designér a ilustrátor. Věnuje se volné i reklamní vizuální tvorbě, ilustruje knihy, tvoří webové projekty, vytváří koncepty (například festivalů a politických kampaní), animuje, navrhuje, skečnoutuje a občas něco z toho ukazuje na webu radecho.com.

Autor:
Nakladatel: Jan Melvil Publishing
ISBN: 978-80-7555-105-4
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 240
Mohlo by se vám také líbit..