Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 16.05
PPL Čtvrtek 16.05
Osobní odběr Pátek 17.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Aspekty recepce hudební mluvy a pojetí improvizace na mimohudební náměty na ZUŠ

Aspekty recepce hudební mluvy a pojetí improvizace na mimohudební náměty na ZUŠ
6 %

201  Kč 215 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Monografie vychází z podmínek grantového projektu prof. Petra Planého realizovaného v rámci SGS na KHV PdF UP v Olomouci (ev. č. PdF_2013_008). Projekt se zabývá realizací a empirickým výzkumem varhanních skladeb Petra Ebena a varhanní improvizací na ZUŠ. Obě témata zpracovali Marek Gajda a Petr Sobotka. Prof. Planý v monografii pojednává o problematice varhanní hry a interpretaci jednotlivých stylů s ohledem na historické souvislosti spojené s literaturou a vývojem nástroje. Součástí této publikace je studie Ireny Černíčkové zabývající se analýzou Uherských rapsodií Franze Lista a příspěvek Filipa Chobota o estetických zkušenostech jedinců mladšího a středního školního věku a jejich hudebních disponibilitách. Autoři jednotlivých příspěvků jsou doktorandi z KHV PdF UP v Olomouci.
Autor:
Nakladatel: Univerzita Palackého v Olomouci (UPOL)
ISBN: 978-80-244-3937-2
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 110
Zařazení: hudební improvizace hudební estetika kolektivní monografie vyučovací metody poslech hudby hudební interpretace recepce hudby hra na varhany základní umělecké školy hudba pro varhany
Mohlo by se vám také líbit..