Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 29.05
PPL Středa 29.05
Osobní odběr Čtvrtek 30.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Supervize v podmínkách speciálního vzdělávání

Supervize v podmínkách speciálního vzdělávání
19 %

214  Kč 263 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Profesní zátěž pedagogických pracovníků řadí tuto profesi do nejrizikovější skupiny pomáhajících profesí. Podmínky speciálního vzdělávání tuto zátěž podstatnou měrou zvyšují nejen specifikou cílové skupiny žáků, ale též náročností přípravy vzdělávacího procesu. Dopad profese se může projevit jako syndrom vyhoření, syndrom pomocníka či jako zneužívání moci ve vztahu k jedincům, se kterými pracuje. Autorka předkládá výsledky dlouhodobého výzkumu, jeho výstupem je charakteristika pedagogických pracovníků ve speciálním vzdělávání, ale především navrhuje možné způsoby prevence a intervence v souvislosti s výše popsanými jevy. Vzhledem k získaným výsledkům, je kladen důraz na supervizi jako jednu z forem prevence i intervence, zaměřené na pedagogické pracovníky ve výkonu náročného povolání.
Nakladatel: Univerzita Palackého v Olomouci
ISBN: 978-80-244-4127-6
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 216
Zařazení: monografie speciální pedagogika profesní příprava supervize pedagogové integrovaná výchova a vzdělávání speciální pedagogové profesní rozvoj
Mohlo by se vám také líbit..