Omáčky
53 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-065-X |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • omáčky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Stingl Miloslav. Biografie cestovatel...
Chroust, Adam
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Martin Konvička
Eva Hrindová; Miroslav Adamec
-
Tarot skrytých světů
Stephanie Pui-Mun Law; Barbara Moore
-
Střet civilizací
Samuel P. Huntington
-
Dějiny literatury od starověku do poč...
Vladimír Prokop
-
Retro ČS
Michal Petržela
-
Babička drsňačka
David Walliams
-
Červená kniha Čtenářská edice
Carl Gustav Jung; Sonu Shamdasani; John Peck
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Bylinky pro děti a maminky
Magdaléna Staňková-Kröhnová
-
Atlas světových dějin 1. díl
-
K. H. Frank 1939 - 1946
Jan Boris Uhlíř
-
Benedikt XVI.
Eva Muroňová
-
Britské obrázky
Milan Kocourek
-
Fidel Castro Ruz
Fidel Castro