Vaříme v remosce
27
%
144 Kč 198 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Známá a oblíbená autorka kuchařek, Karina Havlů, připravila již další vydání kuchařky Vaříme v remosce. Velký úspěch v zahraničí zaznamenal i anglický překlad této kuchařky. Autorka ve 3., přepracovaném vydání upravila některé původní recepty a mnohé nahrazuje zcela novými. Změny jsou hlavně v částech kuchařky, které se zabývají masem a v kapitole moučníků. Nové předpisy odpovídají moderním trendům vaření. Kuchařka je také doplněna praktickými zkušenostmi. Ti, kteří v dnešní uspěchané době nechtějí věnovat čas zdlouhavému vaření, ale přitom mají rádi alespoň v neděli sváteční pracné jídlo, tak ti si jistě vaření v remosce oblíbí. Vždyť jak např. maso, tak ale i moučníky a zapečená jídla se vlastně v remosce peče sama a vy máte čas na sebe a své koníčky. Další výhodou remosek je povrchová úprava zapékacích mís. Ta zcela odpovídá moderním představám o zdravém způsobu stravování.
Autor: | Karina Havlů |
Nakladatel: | Vyšehrad |
ISBN: | 978-80-7429-022-0 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Kniha |
Počet stran: | 176 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • remosky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vaříme v remosce
Karina Havlů
-
Odvaha ke svobodě
Jan Sokol
-
Izajáš
Gabriela Ivana Vlková
-
Naděje v dějinách
Tomáš Petráček
-
Přátelství v Augustinových Vyznáních
Lenka Karfíková
-
Prameny pro divoké osly
Petr Vaďura
-
Makrobiotická kuchařka
Iva Chourová
-
Čtyřicet dnů
Franz Werfel
-
Město
Alena Vondrušková; Vlastimil Vondruška
-
Soumrak moci
Moisés Naím
-
Na Zemi jsme na okamžik nádherní
Františka Schormová, Ocean Vuong
-
Smrt z milosti
Peter Tremayne
-
Hannibal: Nepřítel Říma
Ben Kane
-
Jak porozumět psí řeči
Kolektiv
-
Historický atlas Bible
Enrico Galbiati, Filippo Serafini
-
Královna děsu aneb Panická porucha
Radkin Honzák