Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Rabíni naší doby

Rabíni naší doby
11 %

235  Kč 265 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Rabíni dnešní doby obsahuje několik desítek portrétů významných rabínských autorit, a to jak mladší generace rabínů, kteří jsou činní v naší době, tak i těch, kteří působili hlavně ve dvacátém století a kteří se výrazně podepsali na podobě současného judaismu. Publikace se zaměřuje především na centra současného židovského myšlení, jako jsou Izrael a Spojené státy americké, z hlediska moderní židovské historie se však snaží neopomíjet ani další důležitá střediska judaismu, jako byla především předválečná Evropa. V knize najdete portréty rabínských osobností, jako například Avraham Kook, Jisrael Meir Lau, Moše Levinger, Ovadja Josef, Karol Sidon, Menachem Mendel Schneersohn, Elazar Menachem Šach, Joel Teitelbaum, Chajim Michael Weissmandl a řada dalších.
Autor:
Nakladatel: Společnost pro odbornou liter.
ISBN: 978-80-87474-00-6
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 304
Zařazení: biografie medailony židovská teologie židovská filozofie učení judaismu judaismus a společnost judaismus a politika 19.-21. stol. rabíni rabínská literatura
Mohlo by se vám také líbit..